Пазарувайте изгодно на
лизинг с:
 
 За нас:
 

            Фирма “ЛИНИС” ЕООД е регистрирана в края на 2007 година със седалище гр. Банско. От 2008г. фирмата започва да предлага  собствена серия асемблирани компютри, изграждане на системи за видео наблюдение, продажба на офис оборудване, продажба на приложен софтуер , предназначени основно за малкия и среден бизнес и частни клиенти. Линис ЕООД предлага цялостни решения в областта на: ИТ оборудването, изграждане на мрежова инфраструктура, комуникации, системи за видео наблюдение, информационни системи, сервиз и поддръжка.
 

Нашите цели:

            Целта на Линис ЕООД е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти и услуги  отговорящи най-точно на желанията и потрбностите им. Със своето гаранционно и след гаранциооно обслужване, абонаментно обслужване и безплатни консултации, Линис осигурява пълно информационно обслужване на потребителите, за да могат те най-пълноценно да използват наличната им техника или софтуер, а ние да бъдем сериозен и надежден партньор.
Едни от най-важните елементи залегнали във фирмената политика са коректното обслужване на клиентите, бързата доставка на поръчаните продукти и изключително изгодните ценови условия.


Линис ЕООД
Всички права запазени.
Банско 2770 ул. “Бяло море” 3,
тел.:  (+359)878438605
e-mail: lffice@linis.org